Dereyolu Köyü Şehit Şentürk Uslu İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Aydın yarınlar için aydınlanmış, milli kültürle bezenmiş, eğitimli ve kaliteli bireyler yetiştirmek için varız. Öğrencilerin ilgi, yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplumun ve dünyanın sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir model okulu olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununa bağlı kalarak Atatürk İlke ve İnkılapları ve bilimin ışığı altında öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini ortaya çıkarıp geleceğe güvenle bakan, topluma ve ülkesine yararlı, zirveyi hedefleyen ve ahlaki değerleri kazanmış bireyler yetiştirmek. Aynı zamanda insan haklarına saygılı, çağdaş, demokrasiye inanmış, hukukun üstünlüğünü benimsemiş, sorumluluk şuuru gelişmiş ve karşılaştığı sorunların çözümünde aklı ve bilimi kullanan, sağlıklı ve mutlu yaşamayı hedefleyen bir birey olarak yetiştirmektir. Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara günümüz gelişmelerine ve ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.

Başarılar:

Saatler: 8:40- 15:50
Yabancı Dil: INGILZCE
Servis Bilgisi: BITLIS MUTKI ARASINDA YOLCU TAŞIMA YAPILAN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI KÖYDEN YOLCU ALMAK ICIN UĞRAMAKTADIR
Sportif Etkinlikler: VOLEYBOL- FUTBOL TURNUVALARI
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://dereyoluiho.meb.k12.tr

Adres - DEREYOLU KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ MEVKİİ DEREYOLU KÖY YOLU KÜME EVLERİ NO 26/2 MUTKİ / BİTLİS

Yerleşim Yeri - KÖY

Ulaşım BİTLİS VE MUTKİDEN SERVİSLE GİDİŞ GELİŞ YAPILABİLMEKTEDİR.AYRICA SAAT BAŞI BİTLİS MUTKİ ARASI KÖY DOLMUŞLARI BULUNMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık BİTLİS MERKEZİNE 12 KM- İLÇE MERKEZİNE 8 KM